Thafalonie Stables

 Onze paarden worden voor verschillende doeleinden gebruikt zoals shows, films, fotoshoots, events, openingen, opdrachten en ga zo maar door! We hebben zelf een ruim aanbod van 23 paarden die afgericht zijn voor deze doeleinden!

Soms komt het wel eens voor dat we een specifiek paard nodig hebben die we zelf niet op stal hebben staan, maar door onze ruime kennis in de paarden wereld kunnen we eigenlijk bijna alles leveren door paarden die bij ons een casting hebben gedaan en dan ook geschikt zijn voor deze opdrachten!

Mensen die hun paard graag op willen geven kunnen dat doen door contact met ons op te nemen.

Paarden dien wel netjes eruit te zien en goed afgericht te zijn. Paarden die niet 100% betrouwbaar zijn in drukke omgevingen kunnen we helaas niet toevoegen! We komen in bepaalde gevallen de paarden ook controleren op betrouwbaarheid. In bv filmopnames is het echt van belang vanwege dure apparatuur dat de paarden niet ineens door het dolle heen raken. Het word nog wel eens onderschat wat het filmen is, vandaar dat we hier heel streng in selecteren.

Let wel!! De opdrachten zullen ten aller tijden uitgevoerd worden door de Thafalonie Stables en wij zullen dan ook de gehele begeleiding bijwonen tijdens de opdrachten.


Voor ons aanbod zie submenu aanbod paarden!

 

Top